Stichting Energiebank Nederland

Stichting Energiebank Nederland
4 juni 2016 Kees

Stichting Energiebank Nederland

Stichting Energiebank Nederland, een initiatief opgezet door Alliander, ondersteunt mensen tijdelijk bij het betalen van hun energierekening. Zo krijgen zij extra ruimte om zo snel mogelijk uit de financiële problemen te komen. Daarnaast zet de Energiebank zich in om deze groep ook op de langere termijn te versterken met informatie over en producten voor energiebesparing, om de energierekening structureel te verlagen.

De Energiebank heeft geen betaalde krachten in dienst. De stichting draait volledig op vrijwilligers of medewerkers vanuit het bedrijfsleven waarvan uren geschonken worden aan de Energiebank.

De stichting staat nog in de kinderschoenen en er is nog veel sturing aan te geven. Dat maakt het extra leuk en uitdagend, omdat je veel vrijheid hebt om met je eigen creatieve ideeën de Energiebank verder te ontwikkelen.

Voor een aantal functies hebben we vacatures opgesteld waarop je kan solliciteren.

Naast de openstaande vacatures hebben we allerlei hulp nodig. Uiteenlopend van praktische zaken in de regio Arnhem tot het verder brengen van het concept op landelijk niveau. Heb je interesse? Neem dan contact op met Josefien Gorris, tel: 06 46170279 Zij kijkt dan samen met jou of er werkzaamheden zijn die bij je passen.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

X