5 daagse reis Eifel in Duitsland

5 daagse reis Eifel in Duitsland
26 februari 2018 Kees

5 daagse reis Eifel in Duitsland

We vertrekken om 08.00 uur vanuit Sassenheim sporthal Wasbeek richting Soerendonk voor een kopje koffie met gebak.

Daarna rijden we rechtstreeks naar ons hotel Am Park in Stadskyll Duitsland, waar we worden ontvangen met een warme lunch. Hierna kunt u naar uw kamer waar de koffers voor de deur staan. Het hotel heeft slechts 2 éénpersoonskamer ter beschikking.

Tijdens ons verblijf is inbegrepen 4 overnachtingen met ontbijtbuffet, lunch of lunchpakket, dinerbuffet, gehele dag koffie/thee, vanaf 17.00 uur tot 24.00 uur bieren, wijnen, frisdranken, jenever en apfelkorn.

Iedere avond is er vertier o.a. live muziek, avondwandeling, quizavond, hierbij wordt regelmatig bittergarnituur geserveerd. Gratis wifi, gratis gebruik van versnellingsfietsen, e-bike’s zijn te huur bij het station, alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Tijdens ons verblijf maken wij uitstapjes naar Monschau, Bad Munstereifel hier kunt u een bezoekje brengen aan het cafe van Heino (zanger met zonnebril) beroemd om zijn eigengemaakte taart, de bunkers van Kall-Urth en het Jacques chocolademuseum in Eupen.

Er is ook een vrije dag naar eigen besteding, ook kunt u met de bus van het hotel een tocht door de eifel maken. Op de terugtocht maken we nog een stop in Aken om daarna naar Nederland te rijden voor het slotdiner.

Verwachtte thuiskomst ongeveer om 19.30 uur. Deze schitterende reis waar u in principe de portemonnee kunt thuislaten, zijn de kosten slechts € 395,00. Bij een deelnname van minimaal 40 deelnemers, bij minder wordt de prijs aangepast.

Wanneer u dieetwensen heeft graag dit vermelden bij uw aanmelding, tevens dient u zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

U kunt zicht inschrijven via de PV-site vóór 31 maart a.s.

 

Informatie:

  • Datum 3 t/m 7 september 2018
  • Locatie: Hotel Am Park, Kurallee 13, 54589 Stadskyll Duitsland
  • Vertrek: 08:00 uur
  • Prijs: € 395,00
  • Prijs introducé: € 395,00
  • Contact: Piet Reeuwijk, email: p.reeuwijkenofdevries @telfort.nl  Mobiel: 0615584860
  • Contact: Henk van Dijk, email: info@pvalliander.nl  Mobiel: 0651761751

Sluitingsdatum inschrijven voor 31 maart 2018!

Minimaal aantal deelnemers: 40 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 48 pers.

Ja, ik wil deze reis boeken!

0 reacties

Laat een reactie achter

X